Stołówki Pracownicze

Doradztwo Gastronomiczne

Na początku transformacji...

W latach osiemdziesiątych dwudziestego wieku nasza firma była jedną z pierwszych na Podbeskidziu, które rozpoczęły działalność w formie ajencji. Następnie w latach dziewięćdziesiątych jako prywatni restauratorzy. Początek wolnego rynku w Polsce umożliwił nam w następnych latach stworzenie portfolio kilku restauracji haute cuisine. Jednocześnie zdobywaliśmy doświadczenie w silnie rosnącym segmencie catering, obsługi imprez masowych, obserwując tworzenie się klasy średniej w Polsce.

Do milenium stajemy się liderem...

Następne dziesięciolecie to czas wprowadzania nowych lokali w różnych segmentach naszej branży. Chcemy dzielić się z naszymi klientami nieznanymi smakami oraz rozwijaliśmy ofertę cateringu. Modyfikujemy ofertę, wprowadzamy nowości. To co pozostaje bez zmian to chęć dostarczania usług na najwyższym poziomie. Pęd do innowacji otworzył nam drogę do kolejnego wyzwania - współpracy B2B na skalę masową. Rozpoczęliśmy współpracę z profesjonalnymi firmami z branży samochodowej na Śląsku, w których nasze stołówki do dziś żywią kilkanaście tysięcy osób dziennie.

Czas galerii handlowych...

Ostatnie kilkanaście lat to kolejne wyzwania – działalność w centrach handlowych. Choć teraz są zjawiskiem powszechnym na początku były dużą niewiadomą. Dla nas na pewno kolejnym skokiem milowym. W tym obszarze nigdy nie stawialiśmy na liczbę lokali ponad jakość ich wykonania. Przez te lata stworzyliśmy interesujące portfolio restauracji. Cały czas kreślimy nowe koncepty. Strategia lidera zobowiązuje. Do dziś rozwijamy się organicznie, wybierając jedynie wyjątkowe lokalizacje. Obecnie działamy w województwach Dolnośląskim, Łódzkim i Śląskim.

Zaczynamy doradzać...

Ponad 30 lat doświadczenia w sektorze gastronomicznym nauczyło nas dostrzegać rożne potrzeby naszych klientów. Spowodowało to, że w sposób naturalny zaczęto pytać nas o doradztwo w zakresie cateringu i gastronomi stacjonarnej. Od pierwszych porad dla znajomych, po pomoc w wyspecjalizowanych projektach w branży restauracyjnej. Staliśmy się ekspertami w naszej branży. Uznaliśmy, że nasza pozycja zobowiązuje. Pomoc restauratorom to dla nas duża satysfakcja i ponownie nowe wyzwania.

plansza informacyjna PFR poziom